Indiferent de provocarile din viata, incearca sa fii o persoana buna si viata nu va intarzia sa-ti zambeasca.

      Viata este o continua provocare, atat pentru tineri cat si pentru adulti, copii sau batrani. Toti avem perioade in viata in care ne confruntam cu ceva nemaiintalnit si nemaicunoscut pana in acel moment. 

      Este ca si cum viata ne pune din nou la incercare, din nou in dificultate, din nou in fata unei situatii necunoscute si uneori destul de imprevizibile. Capul sus si grandeste pozitiv.  
   
   Avem nevoie de incurajare si de iubire pentru a depasi situatia. 


       Sustinerea morala din partea familiei si a tuturor celor cu care venim in contact este ca un dar divin, este ca si cum ingerii lui Dumnezeu se intruchipeaza pur si simplu in cunoscutii si apropiatii nostri si incep sa ne ajute. Incep sa ne sustina si sa ne sugereze subtil informatiile necesare in rezolvarea problemelor pe care le avem. 


In fiecare zi se deschid noi usi, noi oportunitati pentru noi si pentru apropiati nostri, pentru ca uneori si gandul are putere. 
Nu intamplator anumite lucruri din viata ni se intampla, de fapt nimic nu este intamplator, toate lucrurile au un scop. 



      Mereu avem de invatat din experienta traita,  si nu trebuie sa repetam greselile. Omul bun la suflet si iertator va gasi intotdeauna rezolvarea problemei pe care o are,  pentru ca binele invinge mereu, forta binelui este o lege a naturii care nu are cum sa dea gres, pentru ca este insasi cuvantul lui Dumnezeu.




Cine alege sa fie o persoana buna, o persoana senina, o persoana inteleapta in functie de varsta pe care o are, o persoana calculata dar nu foarte sobra care stie sa glumeasca, sa zambeasca, sa se bucure de viata si de fiecare zi, langa acea persoane vei simti prezenta ingerilor. 

Pentru ca suntem ceea ce gandim si ceea ce vrem sa exprimam.



        Indiferent de provocarile pe care le ai in viata inceraca sa fii o persoana pozitiva si viata nu va intarzia sa-ti zambeasca. Zambeste si bucura-te ca existi pe acest pamant, bucura-te ca ai acest minunat privilegiu, de a trai pe pamant si de a indeplini vointa creatorului, destinul este de partea ta. Nu inceta sa crezi in puterea cuvantului, in iubire si in speranta zilei de maine. 


Sa fii bun este foarte simplu, nu trebuie decat sa iei decizia de a te schimba si de a fi mereu o persoana buna. Gandirea pozitiva si echilibrarea sentimentelor prin incercarea de a fi mereu o persoana buna este vindecatoare, nici nu-ti poti imagina cat de multe avantaje avem, iar ingerii vietii vad acest lucru si ne vor umple cu energie vitala  si cu dinamism, pentru ca avem nevoie de ele in depasirea tuturor obstacolelor. In acelasi timp, ne vom simti  in siguranta si vom avea incredere in destin si in puterea de-al parcurge cu intelepciune si bucurie.


Acesti ingeri ne imbraca cu lumina vindecarii si capatam santatea perfecta, prin puterea cuvantului, al gandului, al vointei si al bunatati.
Toate celulele corpului tanjesc dupa bunatate, fericire si dragoste. 

Daca stim sa iubim vom primi iubire iar celulele corpului nostru incep sa straluceasca ca niste soli micuti, gandurile se imbraca intr-o lumina aurie pozitiva si primim acel curaj de a inainta, puterea realizarii,  forta de a transforma orce rau in bine. Si este minunat, este minunat sa fim buni, sa avem o natura aproape ingeresca. Serenitatea si linistea de care avem nevoie sunt pretutindeni, trebuie doar sa vrem sa o acceptam.





Viziteaza pagina Alina Dulcev


Comentarii

Postări populare