STII SA-TI ALEGI CULORILE POTRIVITE?

   
   O teorie pornită din lumea filmului clasifică femeile şi bărbaţii in functie de cele patru anotimpuri ale anului.
     Personalitatea şi vestimentaţia fiecăruia au o importanţă deosebită, ea inspiră încredere, siguranţă si o viaţă echilibrată în mijlocul societaţi în care trăim. Teoria si stilul ne promit o infaţişare si o viaţă mai plăcută cu ajutorul culorilor. Anumite persoane, stiu să foloseasca paleta coloristica ce le avantajeajă si le  pun în valoare calitaţile, fara să studieze acest lucru.

     Constituţia genetică este deasemenea foarte importantă ea determină culoarea pielii, a părului si a ochilor, iar acestor culori li se potrivesc anumite nuanţe.
     Această descoperire a pornit din rândul vedetelor de la Hollywood, imaginea stelelor de cinema a fost inelung studiată si a fost creeată constient pentru a se obţine un maxim de succes.

    Teoria împarte femeile si bărbaţii în tipuri corespunzătoare celor patru anotimpuri ale anului, reprezentat prin culorii potrivite fiecarui tip.
    Odată ce ne-am descoperit anotimpul din care facem parte si ne avantajează, putem începe să purtăm culorile lui în îmbracaminte şi machiaj, astfel infaţisarea va fi mai plăcută şi vom economisi bani, având posibilitatea ca din piese puţine să facem un tot armonios.

   Tipul primăvarapoate fi cald, curat sau deschis, tipul “vara” luminos şi blând.
   Tipul “toamna” poate fi blândă, caldă, întunecată, iar “iarna”, rece sau curată.

   Chiar şi barbatii stiu instinctiv ce culori li se potrivesc cel mai bine, dar de cele mai multe ori sunt influenţaţi negativ de sotii sau mame. Femeile sunt mai frumoase atunci cand aspectul exterior se armonizează cu trăirile interioare.

   

Comentarii

Postări populare