Persoanele atente la detaliu incep pregatirile pentru Valantine's Day cu cateva zile mai repede.


    Februarie este  o luna de iarna dechisa, curata si armonioasa,  pe la mijlocul acesteia ies la iveala primii  vestitori ai primaverii, ghioceii simpatici si voiosi.

    Perioada este una  foarte frumoasa,  deoarece lumea  se bucura din plin de zapada, si de razele gingase din amiezele insorite.  Copiii sunt voiosi si merg la sanius iar tinerii asteapta cu un usor romantism, ziua indragostitilor. 

Persoanele atente la detaliu incep pregatirile pentru Valantine's Day cu cateva zile mai repede. 

             Flori, felicitari, diverse simboluri reprezentative,  inimioare in forma de pandantiv sau dulciuri frumos colorate si ornate  sunt doar cateva idei specifice zilei de 14 februarie pentru  a castiga zambetul celuilalt.

    Sarbatoarea iubirii se petrece impreuna cu persoana draga,  daca alegeti ca destinatie o petrecere organizata cu aceasta ocazie prin diverse cluburi este foarte bine, daca nu, atunci exista loc si de improvizatii.  Amanajarea unei cine speciale  la lumina difuza a lumanarilor sau a unei  minii vacante la munte este de mare augur pentru a se  impartasi dragostea reciproca.

   Aveti mare grija la surprizele pe care le pregatiti si la impactul pe care pot sa-l aiba asupra partenerului.  Nu faceti surprize neasteptate! Puteti obtine admiratia persoanei iubite cu ceva ce se dorea a fi achizitionat de mai mult timp dar din lipsa de resurse sau  de timp a fost tot amanat, este o surpriza bine venita si practica. Ramane la aprecierea fiecaruia modul de a petrece si simti aceasta minunata sarbatoare a iubirii.

    Numele lunii februarie vine din latina, Februaris- onis care inseamna curatenie, purificare. Timpul este deosebit chiar daca uneori este mai rece si induce perfect  starea de curatenie si de puritate spirituala.

   Valentine's Day  este preluata de la americani si intreaga lume a inceput sa o perceapa  ca si ziua indragostitilor.  Anual milioane de tineri se casatoresc pentru o zi, demonstandu-si iubirea pe care si-o poarta iar adesea aceste cupluri in viitor formeaza o familie.

    Daca persoana iubita se afla intr-un alt oras si  din diverse motive, nu te poti deplasa la locatia respectiva, atunci, alege o firma care face distributie la domiciliu de flori sau dulciuri…

      Nu va lasati intimidati de timpul rece sau de o banala  raceala, bucurate de aceasta minunata zi a dragostei la destinatia care ti-ai ales-o sau  in locul in care te simti cel mai bine, vei vedea,  boala trece, parca cineva ti-a luat-o cu mana iar timpul nu ti se va parea chiar asa de rece. Asa ca va spun de pe acum, dragostea face uneori miracole.

Comentarii

Postări populare