Preselecţie pentru Miss Someş în 1 iunie la, ora 17.00, in clubul Tonight din Bistrita.

    Daca ai visat vreodata sa devii fotomodel, sa urci pe scena si sa fii admirata de public, Radio Somes si Agentia Marquisa iti dau ocazia sa iti indeplinesti toate visele.Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care sunt interesati sa participe la concursul “Miss Somes” sunt: varsta cuprinsa intre 14 si 20 ani si aptitudini de fotomodel.

Organizatorii "Miss Somes" vor derula prima ediţie a concursului regional de frumuseţe. Preselecţia va avea loc în data de 1 iunie, ora 17.00, la clubul TONIGHT din Bistriţa, iar finala duminică, 1 iulie.

La preselecţie va asista şi câştigătoarea TOP MODEL OF THE WORLD 2010, Loredana Salanţă, care o bună perioadă de timp s-a ocupat de Agenţia Marquisa. 


Doritoarele se pot inscrie pe site-ul www.marquisa.ro până pe 1 iunie. Pe site se pun fotografii simple, portret, corp intreg si profil, realizate cu un aparat digital la lumina naturala in aer liber, pe o terasa, pajiste, la un perete etc. Mai multe detalii le gasiti la rubrica inscrieri de pe portal.

Participantele  înscrise vor fi contactate telefonic de reprezentanţii Agenţiei MARQUISA















Comentarii

Postări populare