Idei de afaceri pentru femeile casnice.



Termenul femei de afaceri nu mai este de multa vreme un tabu, il auzim din ce in ce mai des, in mass media sau in viata de zi cu zi. Daca dispui de tip liber deoarece esti acasa cu cel mic sau pur si simplu esti casnica iata cateva idei de afaceri ce ar putea sa te transforme  intr-o  femeie de succes.

Afaceri de tip MLM (multi-level-marketing) sunt afacerile in care trebuie sa iti construiesti o retea de distribuitori, urmand sa castigi un procent din vanzarile generate de ei. In aceasta categorie intra o serie de afaceri cu cosmetice, suplimente alimentare, detergenti, etc.

Servicii de bona, poti chiar sa infiintezi o cresa particulara la domiciliu sau o agentie de doici. Tot mai multi parinti se confrunta cu lipsa timpului datorita serviciului si stilului de viata stresant iar serviciile de baby-siter sunt tot mai cautate si pe piata romaneasca.

Agentie de modeling, daca ai talent si iti place sa lucrezi cu tinerii poti incepe o agentie de modeling unde sa oferi cursuri tinerilor interesati de o cariera in acest domeniu.

Creator de moda/designer, o profesie care ii rasplateste generos pe cei talentati in acest domeniu si s-ar putea sa ai talent, ai nevoie de o masina de cusut, materiale si multa creativitate si dorinta de munca. Daca nu ai talente tehnice innascute in ceea ce priveste cusutul la masina, atunci nu e cazul sa te aventurezi ai posibilitatea  sa colaborezi cu o croitoreasa.

Vanzari prin corespondenta
, acum te poti folosi de puterea internetului pentru a avea un magazin online propriu. Comenzile le onorezi prin posta cu plata ramburs.

Crescatoare de flori, multe femei iubesc florile dar sunt cateva care scot bani frumosi din acest hobby. Producerea si comercializarea de flori sau aranjamente florale, mai ales daca sunt deosebite, pot aduce un profit satisfacator. Acest job este recomandat femeilor care locuiesc la casa si au pamant ce poate fi utilizat in acest scop.

Comerț cu bloguri sau website-uri - mediul online este foarte favorabil pentru a desfășura o afacere, de aceea aici trebuie să aplicăm toate aptitudinile noastre.

Comerț online cu haine second-hand
- acest tip de produse se vînd cel mai bine în perioada de criză, iar un magazin online care le comercializeză este potrivit pentru cei care își doresc să economisescă bani.

Marketing afiliat
- constă în promovarea unor produse, ale unei companii prin intermediul propriului site/blog,iar în urma eventualei vînzări încasînd comisioane. Din această afacere putem scoate profituri reale, economisind din propriul timp.

Handmade
- afacere care cere investiții mai mari, fantezie și talent. Totuși cu aceasta putem face bani, cu adevărat. Afaceraea poate fi promovată atît prin mediul online, cît și prin participarea la iarmaroacele destinate produselor handmade.

Frizerie pentru copii - dacă aveți abilități în acest domeniu, puteți amenaja un colț din apartamentul dumneavoastră sub forma unei frizerii pentru copii. La fel vă puteți deghiza într-un personaj din povești, ceea ce vă va cîștiga aprecierea copiilor.

Pregătirea prînzului pentru o anumită întreprindere - femeile casnice sunt preocupate în permanență de pregătirea bucatelor pentru membrii familiilor, deaceea prepararea unei cantități mai mari de mîncare nu va fi în plus. Cu siguranță că în preajma blocului dumneavoastră există o întreprindere cu cîțiva angajați, care nu sunt împotriva prînzului de casă.

O mică grădiniță acasă - mămicile de acasă pot avea grijă de mai mulți copii, concomitent cu propriul. Fără îndoială ve-ți avea parte de mulți solicitanți. Se recomandă de a lua în grijă copii de aceeași vîrstă.

Pregătirea sărbătorilor pentru copii - dacă sunteți întotdeauna plină de idei, puteți organiza o super-petrecere pentru copilul dumneavoastră, la care-i veți invita pe alți copii împreună cu părinții lor. Firește că fiind influențați de ceea ce ați organizat, ceilalți părinți vă vor invita pentru a le planifica sărbătoarea.

Ideile ar putea continua la nesfarsit. Afacerea acasă poate fi profitabilă, doar că e nevoie de inițiativă și de multa dorință. Nu este nevoie de a  se atrage foarte mulți clienți, doar cîțiva fideli, cu care ve-ți reuși să conlucrați reciproc, mult succes.









Comentarii

Postări populare