Idei pentru refolosirea lucrurilor vechi.

Daca aveti pe acasa vreun scaun vechi, stricat sau pentru care nu gasiti o utilizare, nu va grabiti sa il aruncati. Ele se pot transforma in niste cuiere cu rafturi, astfel ca aici puteti depozita carti, ghivece cu flori sau alte obiecte din casa. Pentru un plus de veselie rafturile improvizate se pot lacuii in culori pastelate.



Transformă lădiţele de fructe în suporturi pentru pereţi.


Imbraca o comoda in o harta ce nu mai este utila. Tot ce trebuie sa facem este sa lipim pe fiecare sertar o bucata de harta, montam la loc manerele si gata: comoda este de nerecunoscut, acum este piesa de maxim interes din camera.
Un dulap vechi ce nu mai are o culoare atragatoare se poate imbraca cu succes in ziare. In sufragerie aceasta piesa de mobilier va fi in centrul atentiei si va personaliza incaperea.

Tubul de la hârtia de bucătărie. Aţi obosit să căutaţi prin casă agrafele şi elasticele de păr? Atrageţi atenţia la tubul gol pe care se ţine hârtia de bucătărie. Plasate în jurul tubului, accesoriile pentru păr nu se vor pierde niciodată.

Ideile ar putea continua la nesfarsit.  Refolosirea lucrurilor vechi este folositoare si  personalizeaza incaperile unde acestea sunt puse. Astfel vom avea o locuinta ingrijita.

Comentarii

Postări populare