Moda privita prin ochi simpli dar conceputa de marii disigneri ai lumii


     In aceasta tomana vom avea in tinuta culori inchise dar patrunzatoare cum ar fi rosul inchis precum vinul, nuantele de maro etc.,  si  care vor avea o stralucire aparte in combinatie cu negrul care este punctul forte al acestui sezon.

     Combinatiile visiniu-negru sau maro- negru vor avea o stralucire aparte.  Binenteles din  garderoba nu vor lipsi nuantele de argintiu si culorile calde care in mod natural sunt la moda in fiecare toamna.
Se poarta pielea si taieturile indraznete ce vor scoate in evidenta o o talie zvelta si sanatoasa.

      Deasemenea, tinutele tip calarie sunt la moda iar marii designeri  recomanda cizmele lungi pana la genunchi care vin perfect combinate cu o rochie romantica tip furou si manusi pana la cot.

Iata ca, daca vara a fost plina de culoare, in aceasta toamna negrul isi pune generos amprenta in tinuta. Purtat simplu sau combinat cu divesre culori femeia reuseste sa se puna in valoare si sa  exprime un farmec aparte prin profunditatea si eleganta culorii.

 Genti incapatoare si colorate
 
  Moda ne dicteaza directii precise: se poarta gentile mari din piele naturala, cu catarame metalice, dar si cele decorate cu nituri si tinte. In tonuri de galben mustar, burgundy, indigo sau verde menta.
Sezonul  asta fac ravagii si gentile decorate cu tinte si nituri metalice, care se potrivesc oricarui stil vestimentar. Practice si la indemana, aceste genti le vom vedea peste tot.

   Incaltaminte diversificata

 Se poarta platformele dar si talpa joasa  iar tocurile care pot fi purtate intreaga zi fara a obosi piciorul sunt de efect. Cizmele sau botinele sunt perfecte in anotimpul ploios.
      Lacul si pielea intoarsa sunt hiturile sezonului. Pantofii din lac au parte de un comeback spectaculos si se vor integra perfect si in tinutele de zi, spre deosebire de anii trecuti. Cel de-al doilea material predilect, pielea intoarsa, va ajuta la conturarea unui look extra glam, indiferent de culoare sau de modelul pantofului.




Comentarii

Postări populare