Frumuseţea si fitness-ul sunt două lucruri în directă armonie.

                                                          Foto : trisport.blogspot.com



   De obicei persoanele  care au făcut sport măcar o dată în viaţă, vor continua cu exerciţiile  deoarece sunt conştiente de rezultatele bune obţinute. Fitness-ul este foarte sănătos din toate punctele de vedere, îţi echilibrează viaţa, te face mai frumos şi îţi dă încredere în tine.
Din ce în ce mai des sălile de sport sunt frecventate de tineri. Probabil că este vârsta la care sunt preocupaţi mai mult decât ceilalţi de aspectul fizic şi aleg să-si petreacă zilnic o parte din timp aici.
    Nici sexul frumos nu e mai prejos, fetele tinere au prioritate faţă de cele trecute de prima tinereţe, care îşi fac apariţia la aerobic sau la sala de fitness destul de rar.
Alimentaţia unui sportiv ce merge zilnic sau de 2-3 ori pe săptămână la sala de sport nu trebuie neglijată. Aşa cum e vorba antrenorului, “trebuie să ne respectăm”, un regim alimentar adecvat e numa bun. Sunt recomandate mesele dese, iar cantitatea alimentelor să fie mai mică, sau trei mese pe zi la ore fixe, cu gustare între ele, asta, dacă ai o viaţă destul de energică. În cazul în care, în mare parte timpul ţi-l  petreci la birou, dieta trebuie consultată de către un specialist, care va elimina unele produse din alimenaţie şi iţi va recomanda alimentaţia perfectă.

    Eşti ceea ce mănânci auzeam spunându-se de mai multe persoane. Ei da! Sunt ceea ce mănânc, dar vreau să arat şi bine….mâncarea poate fi o ispită, şi dacă mai este şi frumos ornată şi preparată ca la carte “cu de toate” pot spune că nu mă pot abţine de la o masă copioasă, dar asta nu înseamna că şi eu voi arăta la fel J de bine ca  şi mâncarea dacă voi continua cu excesele.

Eu mi-am propus ca de două ori  pe săptămână să “ mă respect”, vorba antrenorului, astfel voi merge la cofetărie cu prietenul J să mănânc prăjitura preferată  J sau  îngheţată.

Frumuseţea si fitness-ul sunt două lucruri în directă armonie. Dacă te întrebi care este legătura? Îţi pot spune printr-o explicaţe facută cu  analiză de detaliu că menţinându-ne în formă şi sănătoşi, automat vom arata mai bine şi vom fi şi frumoşi. J 
Exerciţiile regulate exercitate ne ajută să ne păstrăm sănătatea şi o greutate a corpului normală. Musculatura corpului este mai tonifiată si avem mai multă încredere în forţele proprii . O persoana este intr-adevar frumoasa  atunci cand este sănătoasă, iar frumuseţea dă o anumită strălucire pielii, o tonalitate plăcută vocii, o sclipire în ochii şi cred că sunt lucruri pe care nici o scoală din lume  nu poate să ne înveţe asta. Atunci de ce să nu ne câştigăm frumuseţea şi sănătatea prin fitness?

Comentarii

Postări populare