Cum alegi rochia de mireasă perfectă pentru tine?



Se apropie cu pași repezi marele eveniment și încă nu ți-ai găsit rochia de mireasa perfecta pentru tine? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți alegi rochia de mireasa perfecta pentru stilul tău. 

Fii în sezon! 
Rochia de mireasa trebuie neapărat să fie în sezon. Fie că alegi să faci nunta primăvara, toamna sau chiar iarna, ai grijă să te consul
ți fie cu un designer, fie câteva reviste de specializate. 

Îmbină moda cu gustul tău! 
Nu te lua numai după revistele de modă. Rochia de mireasa trebuie să pice perfect pe stilul tău. Dacă vrei să fii prin
țesă, alege un model clasic, cu corset, bufantă în partea de jos și cu multă crinolină. Dacă, în schimb, te visezi extrem de elegantă, poți opta pentru rochia de mireasa în linie A sau „sirenă”. Totul depinde de gustul tău. Fixează-ți în minte rochiile care ți-au plăcut în reviste. Și uite așa îți vei descoiperi stilul. Cu siguranță modelele alese de tine sunt apropiate ca design, astfel că vei știi exact ce să ceri la magazin. Totuși, nu fi rigidă, acceptă și sfaturile celor din jur, însă... ...nu te lăsa influențată! 
Cere părerea prietenilor, mamei, sorei, însă nu spune DA doar pentru că rochia de mireasa e pe gustul lor. NU o cumpăra dacă nu î
ți place ENORM. În caz contrar, vei ajunge acasă și încântarea va dispărea după ce o vei mai privi de câteva ori în oglindă. 

Pozează-te cu fiecare model în parte
Sună ciudat, dar a
șa îți vei da seama care îți vine mai bine. NU e obligatoriu să cumperi rochia de mireasa dacă o probezi. Când vei ajunge acasă, vei avea timp să decizi care este modelul care te fascinează. Apoi, poți să-l cumperi. 

Decizia î
ți aparține! 
Știu că presiunea e mare. Rochia de mireasa trebuie să fie pe gustul tău, să îi placă și viitorului soț și să îmbine și preferințele părinților. Însă, tu ești pe primul loc! 
Alege rochia de mireasa de care esti absolut încântată. Dacă
ție ți-a plăcut rochia de mireasa, cu siguranță îl va 

Comentarii

Anonim a spus…
http://www.ziaremondene.ro/25-07-2011/Cum-alegi-rochia-de-mireasa-perfecta-pentru-tine.html

Postări populare