(galerie foto) Lenjerie pentru ea, în tendinţe moderne, pentru ca totul să fie perfect.


   Femeile care vor să valorifice întregul potenţial al forţei lor de seducţie, trebuie să stie că armele cu care pot lupta sunt destul de evidente - pot atrage bărbatul iubit, foarte comod, prin purtarea unei lenjerii foarte frumose şi atrăgătoare în fiecare seară.

      Indiferent de siluetă, de mărmimea sânilor, a soldurilor şi a picioarelor, trupul femeii râmâne plin de mistere. Nu uita să porţi asemenea desuuri pentru un plus de feminitate.

    Un set din trei piese cu aspect de zebră este perfect pentu o seară romantică. Este uşor, transparent, are sutien triunghiular cu fundiță, cupe înfrumusețate parțial cu dantelă, fustă mini asortată cu volănașe și string. Material exterior: 72% poliester, 18% poliamidă, 10% elastan. Cu toate acestea, fiecare femeie este unica în felul ei şi asa şi trebuie să fie. 



   Cu arcuri, cupe uşor vătuite, partea interioară din bumbac, trei modalităţi de purtat: fără bretele, cu bretele, sau bretele încrucişate la spate. Pietricele strass decorative, nu alunecă datorită benzii de silicon. 82% poliamidă, 10% elastan, 8% bumbac.

    
     Un body cu un croi îngust, din dantelă fină şi transparentă. Cu balene de susţinere, ce asigură un decolteu deosebit, prevăzut cu un accesoriu decorativ pe partea din faţă. Părţile laterale şi spatele sunt dintr-un material simplu şi lucios. 67% poliamidă, 25% poliester, 8% elastan. 




    Corsaj din dantelă, cu balene de susţinere, cu partea inferioară a cupei şi partea din faţă dublate şi cu partea din spate dintr-un material simplu şi lucios. 98% poliamidă, 2% elastan. Articolele vestimentare se pot comanda online, mai multe pe bonprixro.eu

Comentarii

Postări populare