Ia o pauză şi retrăieşte vara pe litoralul bulgăresc.

      Vara s-a termina,  însă niciodată nu e prea târziu pentru a fugii câteva zile pe malul mării în superbul oraş situat pe litoralul bulgăresc Balcic. Cadrul natural, unic şi atmosfera calmă, uşor arhaică a oraşului, reprezintă garanţia dumneavoastră pentru o vacanţă reuşită.

    Alege un hotel care să fie situat  în imediata apropiere a plăjii din oraşul Balcic, a Grădinii Botanice şi a Palatului Reginei Maria.  Un hotelul care se află pe faleză, la numai o secundă distanţă de centrul oraşului e numai bun, astfel aveţi posibilitatea de a vă deplasa pe jos.

Calitatea serviciilor oferite,  trebuie să se reflecte nu doar în amenajările interioare, ci şi în atitudinea personalului. Alege un confort tradiţional combinat cu elemente inovatoare! Trebuie să existe, aer condiţionat, mini-bar, telefon, internet, televizor, punct sanitar propriu şi cabină de duş, pentru ca vacanţa să fie perfectă şi fără bătai de cap.

Lucruri de făcut în Balcic: În afară de Complexul Palatului reginei Maria şi cea mai intinsă şi variată Grădină Botanică din Balcani, oraşul atrage turiştii şi prin atmosfera s-a străveche, bine păstrată timp de secole. Oraşul este centrul multor evenimente culturale. Anual, aici se desfăşoară o mulţime de festivaluri. Deja este tradiţional festivalul copiilor “Zîmbetul mării”, şi au tendinţa de a deveni anualefestivalurile “Balfest” – festival internaţional de filme documentare şi “Forum”. Aci veţi avea posibilitatea sa vă desfătaţi cu frumuseţea micului “Muzeu etnografic”, să vă lăsaţi atras de tainele Muzeului istoric şi să simţiţi spiritul bisericii “Sfîntul Nicola”, precum şi al vechii Moschei. Mai multe informaţii despre cazare si oferte  clik aici

Comentarii

Postări populare