Ouăle de prepeliţă menţin sănătatea.



Calităţile oului de prepeliţă sunt renumite prin numărul mare de vitamine şi minerale în comparaţie cu cel de găină. El conţine : de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamina B1, de 15 ori mai multă vitamina B2 şi alte substanţe anti – alergice.

Acţiuni terapeutice : 
 - normalizarea activităţi inimi
- vindecă bolile de rinichi şi ficat
- ajută digestia, reglează secreţia acizilor din stomac, vindecă spectaculos ulcerul                                                                   
- întăreşte memoria
- sporeşte rezistenţa adulţilor constrânşi să urmeze un regim alimentar
- stimulează creşterea şi dezvoltarea organismului la copii

Cura cu ouă de prepeliţă :
- ulcer 120 bucăţi
- tulburări digestive 120 buc
- arteroscleroză 240 buc
-   astm bronşic 240 buc
-   anemie 240 buc
-   scleroză coronanină 240 buc
-   colesterol 240 buc
-   hipertensiune 120 buc
-   rinichi 240 buc
-   diabet 240 buc
-   tbc 240 buc
-   migrene 240 buc
-   nevroze 240 buc
-   boli de ficat 240 buc
-   potenţă 240 buc

Mod de administrare : – cura cu 120 buc se va face în 25 de zile, în prima zi 3 ouă, a doua zi 3 ouă, a treia zi 4 ouă, începând cu a patra zi până în a 25-a zi câte 5 ouă. – cura cu 240 buc se face în 49 de zile, în prima zi 3 ouă, a doua zi 3 ouă, a treia zi 4 ouă, începând cu a patra zi şi până în a 49-a zi, se iau câte 5 ouă pe zi.
La copiii între 4 si 8 ani se recomandă cura de 120 ouă, fără a se depăşi 4 ouă pe zi.

Ouăle se iau crude, înţepându-le şi sorbindu-le direct din găoace sau sparte şi amestecate cu produse naturale : miere de albine, lămâie, brânză de vaci proaspătă.
Ouăle se iau dimineaţa, pe stomacul gol, cu 1-2 ore înainte de micul dejun. După 20 de zile de pauză cura se poate repeta. Ouăle se păstrează în frigider, cât mai departe de congelator, pentru a nu îngheţa. Cantitatea ce trebuie consumată se scoate de cu seară din frigider, pentru a fi digerată la temperatura camerei. Sursa totulnatural.ro

Comentarii

Postări populare