Nu mai vrem câini în stradă - DA Sterilizarii NU - Uciderii



Peste 1500 de români au participat în 29 octombrie la o serie de proteste împotriva proiectului de lege 912/2007 în forma propusa de PDL, care vizează situaţia câinilor fără stăpân din Romania şi care se doreşte a fi supus votului în Camera Deputatilor.
Participanţii din oraşele Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Ramnicu-Valcea, Botoşani, Constanta, Iasi, Bacău, Sibiu, au avut buzele acoperite cu banda adeziva în semn de solidaritate cu animalele fără stăpân a caror “voce” nu s-a facut auzită de către factorii decizionali din Romania

şi ca simbol al abuzului şi atrocitatilor la care ar da naştere proiectul legislativ în formula propusă de PDL în cazul în care acesta ar fi adoptat.

  Protestatarii au expus mesaje: “Nu mai Vreau Caini in Strada”, “Spun DA Sterilizarii/ NU Uciderii”, “Stop Abandonului”, “Adoptă un Prieten”.
 Acţiunea a durat aproximativ 15 minute iar scopul acestui manifest a fost promovarea soluţiilor sustenabile şi a măsurilor civilizate în gestionarea eficientă şi reducerea numărului de câini de pe stradă, educaţia populaţiei, responsabilizarea. Mai multe: .fnpa.ro

Comentarii

Postări populare