Piept de pui cu ciupercuţe.



Ingrediente

1 piept de pui mare, 400 gr ciuperci, 100 ml ulei, 100 gr smantana, 50 gr faina, 100 ml vin alb, sare si piper dupa gust, verdeata.

Mod de preparare

   Ciupercile se spala apoi se taie in bucati potrivite. Pieptul de pui se taie in lungime, astfel incat sa obtinem bucati potrivite. Intr-o tigaie se pune uleiul si se lasa la incins. Se trece pieptul portionat prin faina, se pun in ulei la prajit. Se prajesc bine pe ambele parti. Se adauga ciupercile si lasam timp de 1 min. Se scot bucatile de piept si lasam ciupercile pentru cca 5-8 min la foc iute. Se sting cu vin si mai lasam cca 3 min la foc mic. Se adauga smantana , sare si piper dupa gust. Se adauga bucatile de piept si lasam cca 1 min pe foc. Se adauga patunjel verde tocat marunt.

Se serveste cald.

Comentarii

Postări populare