5 motive de care ar trebui să te fereşti atunci când doreşti să-ţi întâlneşti anima gemelă.


    Respiraţia urât mirositoare este primul motiv care poate să  ţină fetele la distaţă de tine atunci când doreşti să-ţi găseşti o prietenă. Iar multe fete prin educaţia pe care o au, dar şi dintr-o oarecare jenă n-o să spună motivul îndepărtari chiar dacă tipul este super drăguţ. Cum ar fi să-i zici băiatului? Drăguţule ar cam trebui să treci pe la cabinetul de stomatologie. Bine, este vorba de niste persoane care s-au cunoscut de puţin timp, că de multe ori între prieteni se  mai permit astfel de reclamaţii. Ce se poate face în acest caz? Singura soluţie de a te face înţeleasă este să-i întinzi prietenului tău o gumă de mestecat, în speranţa că va întelege mesajul.
     Părul neîngrijit este un al doilea aspect din lista cu motive bine întemeiate de a nu avea un astfel de partener de viaţă. Nu mai suntem în perioada în care murdăria de pe sub unghii explică cât de mare muncitor este acea persoană. Un păr neîngrijit, unghiile tăiate în fugă şi o cămaşă plină de mătreaţă sunt primele semnale de alarmă care te fac să întelegi că acea persoană nu este băiatul visurilor tale sau nu asa ar trebui să arate la prima întâlnire, ci mai degrabă la ultima.
    Răutăcios şi bârfitor este cel de-al treilea aspect ce ar trebui să pună pe fugă fetele de măritat, dacă nu doresc lânga ele, un bărbat care vorbeşte de rău pe toţi trecătorii chiar dacă îţi spune din cinci în cinci minute că eşti cea mai frumoasă. Nu trebuie să uiţi că un pic de diplomaţie nu strică noului tău prieten.
     Nu are simtul umorului, un barbat prea serios şi usor mitocan nu e pe gustul tău. Dacă nu doreşte să se exprime înseamnă că ascunde el ceva, iar ţie nu-ţi plac tăcuţii, că doar nu sunteţi la înmormântare. Glumele de bun gust sunt cele mai binevenite la prima întâlnire. Ce să mai zic, dacă trebuie să-i mai explici şi o jumătate de oră ce voiai sa-i zici, e clar mai bine las-o baltă, un băiat fără simţul umorului nu are ce căuta în viaţa ta.
     Un apartament murdar este un alt motiv din lista deja existentă, dacă testele din faţă le-a trecut cu brio şi ajungi la el acasă şi observi multă dezordine şi mizerie atunci chiar că prietenul tău a dat-o în bară, nu trebuie să atingi nimic dor nu esti femeie de servici. Nu te-ar deranja mormanul de haine neîmpachetate dar jegul de prin baie, părul de pe chiuvetă şi vana nespălată trebuie să te facă să-ţi pierzi răbdarea. Ce faci în acest caz? Pleci acasă, înainte de a te murdări prea tare.



Comentarii

Postări populare