Centrul Comunitar pentru Tineret va desfăşura cursuri pentru tinerii din Bistriţa



Primăria Bistriţa organizează cu sprijinul Centrului Comunitar pentru Tineret o serie de cursuri pentru tinerii cu vârstele  cuprinse intre 12-24  ani din municipiul Bistriţa. Aceste cursuri sunt susţinute de profesorii din şcolile bistriţene şi care sunt voluntari în cadrul Centrului Comunitar pentru Tineret.

Cursurile se desfasoara la sediul Centrului, de pe pietonalul Liviu Rebreanu nr. 18.  In acest an scolar  oferta de cursuri este urmatoarea: limba si literatura romana –pregatire clasa a VIII-a; limba si literatura  romana –pregatire bacalaureat; -matematica - pregatire clasa a VIII-a; matematica- pregatire bacalaureat; geografie-pregatire bacalaureat; limba engleza(conversatie 14-19 ani); limba spaniola(conversatie 14-19 ani); limba germana incepatori(12-18 ani); limba rusa (12-18 ani); filosofie; consiliere psiho-sociala; fotografie; breakdance; comunicare ; educatie ecologica si protectia mediului; proiectii de film; traininguri; dezbateri si volei.
 
Perioada de inscriere este 19 septembrie – 10 octombrie 2011, de luni pana joi, intre orele 14 – 16 la sediul Centrului Comunitar pentru Tineret. 

Comentarii

Postări populare