Ce se poartă în acest sezon ?( galerie foto)


Intr-o mică plimbare prin magazinele din Bistriţa am văzut haine destul de colorate pentru această perioadă. Se poartă haine în nuanţele frumoase ale toamnei. Deşi încă ne mai putem bucura de timpul frumos, seara sau dimineaţa prinde foarte bine o bluză tricotată sau o botină.
 Ca în fiecare sezon de toamnă din garderoba personală nu trebuie să ne lipsească un puolver sau o eşarfă în nuanţele strugurilor copţi sau a frunzelor arămii. Eşarfele pot să fie şi cu diverse motive florale sau geometrice. Pentru cei care aleg să facă cumpărături în această perioadă vor constata că magazinele oferă reduceri de preţuri, cu chiar 50 %, la hainele de vară.
Cizmele şi botinele sunt la mare căutare, culorile sunt în funcţie de preferinţe, dar nuanţele de gri, maro, apricot şi cele ale pământului sunt cele mai căutate. Tinerele sunt  deja obişnuite cu purtatea cizmelor chiar şi în perioada de vară şi părerea mea este că e foarte bine pentru sănătate, mai ales pentru persoanele sensibile. În sezonul de toamna atmosfera încet, încet se răceşte şi deci pământul devine mai rece.
Se poartă violet, roz, negru, alb, albastru, deci colorat! Blugii au revenit din nou pe rafturile magazinelor după o pauză în care se purtau pantalonii elastici care imitau blugii.Doamnele pot purta o rochie de zi sau compleuri formate dintr-o fustă cu sacou sau un pantalon, trei sferturi în culorile arămii, ruginii kachi sau alte culori preferate, pentru cele mai  îndrazneţe sunt şi cu motive geometrice.













Comentarii

Postări populare