Tu ce părere ai, crezi în căsătorie?



    Trăim într–o lume parcă nebună, care avansează în fiecare zi cu paşi uriaşi,  lucrurile simple, nici nu mai contează sau mai bine zis nu mai sunt luate în serios, zilele trec una după alta şi îndată a trecut o săptămână, o lună, un an. Oamenii înaintează în viaţă la foc automat iar acest curs al vieţi este unul normal nici nu apuci să te dezmeticeşti prea bine că deja te trezeşti cu diveste păreri  în ceea ce te priveste. Cel mai important lucrul este realizarea materială şi confortul mult dorit, multe persoane ar nega acest lucru, dar ăstă este adevărul gol goluţ, vorba unui vechi proverb, dragostea mai trece şi prin stomac”.

    De ce unele femei sunt făcute pentru căsătorie iar altele rămân în singurătate, de ce simt nevoia să rămână în singure? Femeile sunt aşa de diferite...şi cine le-ar înţelege?
 Sunt ca şi acele feline neînblânzite care doresc să-şi agonisească cu proprile puteri tot ceea ce realizează în viată.
Unele femei sunt ambiţioase puternice şi orgolioase şi nu doresc să se căsătorească...şi totuşi sunt atât de departe de realitate.

   Sunt independente şi nu a ajuns încă nimeni să le îmblânzească iar traiul acesta le prieşte, nu stiu, ce poate fi în inima acestora dar aşa din exterior par niste fiinţe super ok şi chiar demne de toata încrederea.  
 Sunt foare sigură că în cele mai multe cazuri această decizie este luată prin compararea căsniciilor eşuate. Nici nu ar fi de mirare acest lucru, cu avanlansele de divorţuri ce apar în fiecare zi.  Nu o dată mi-au trecut prin minte aceste cuvinte „daca parintii mei au trecut prin asta, atunci nu vreau să trec si eu, deci, nu vreau să mă căsătoresc”
Si totuşi căsătoria este pasul ce trebuie făcut spre întemeierea unei familii, fie ea cu mai multe sau mai puţine suferinţe sau sacrificii. Iar atunci când faci acest pas trebuie să spui la revedere carierei şi să spui bun venit sarcinii.
În timpurile noastre, cu toate că femeile au învăţat să lupte pentru ceea ce cred ele că işi doresc, urmând drumul pe care il consideră potrivit în viaţă “conceptul de căsătorie” este ceva în care poţi crede sau nu. Este foarte simplu!! 

Comentarii

Postări populare